"Το Γραφείο Διασύνδεσης του Δ.Π.Θ. ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της Γνώσης & παρέχει υπηρεσίες για το δικαίωμα στην Ελπίδα"

Send by email

Η γενιά της 11ης Σεπτεμβρίου & η διαχείριση του τραύματος

Στο προηγούμενο άρθρο σας μίλησα για μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση και ένα βραβείο που δόθηκε με αφορμή την αποτύπωση των εμπειριών ατόμων που επέζησαν από τα γεγονότα του Ιουλίου που συνέβησαν στη Νορβηγία το 2011.

Δωρεάν Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ (ΠΕΓΑ), «Αστικές Αναπλάσεις & Πράσινος Σχεδιασμός»

Από τη Γραμματεία του Δωρεάν Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ), με τίτλο «Αστικές Αναπλάσεις & Πράσινος Σχεδιασμός», ανακοινώθηκε πως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το δεύτερο κύκλο μαθημάτων επιμόρφωσης άρχισε στις 5 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία μητρώου συνεργατών γραμματειακών υποστηρίξεων για την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης – κατάρτισης του IME ΓΣΕΒΕΕ

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) στο πλαίσιο των επιχειρησιακών προγραμμάτων «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης - κατάρτισης. Στo πλαίσιο των προγραμμάτων αυτών θα απασχοληθούν άτομα ως συνεργάτες γραμματειακών υποστηρίξεων κατά τη διάρκεια υλοποίησης τους.

Ωρομίσθιοι Εκπαιδευτές στα ΔΙΕΚ & ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής για τα εξάμηνα 2014β & 2015α

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ) στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου των Δημοσίων ΙΕΚ που αφορά στην πρόσληψη των εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απασχόληση ωρομισθίων Εκπαιδευτών Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) και Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής, για τα εξάμηνα 2014β και 2015α.

3 θέσεις εργασίας στην Tribe Wearables (Κομοτηνή)

Η Tribe Wearables Startup εταιρία με έδρα την Κομοτηνή ενδιαφέρεται να καλύψει τις παρακάτω 3 θέσεις εργασίας:

Junior & Senior Embedded Engineer και Senior Industrial Designer

Αναλυτικότερη ενημέρωση στ' αρχεία που επισυνάπτονται.

Βιβλιοθηκονόμος (Ξάνθη)

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ επιθυμεί να προσλάβει βιβλιοθηκονόμο για οργάνωση και διαχείριση Βιβλιοθηκών με έδρα την πόλη της Ξάνθης.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:
1. Πτυχίο Βιβλιοθηκονομίας Τ.Ε.Ι./Α.Ε.Ι. ή Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Βιβλιοθηκονομίας
2. Εξοικείωση με βάσεις δεδομένων / Internet / MS Office.
3. Εμπειρία επιθυμητή σε ανάλογη θέση.

European Centre for Project/Internship Excellence Praxis

raxis is the European Centre for Project/Internship Excellence. This Centre for Excellence was created and is being run by the Praxis network, a consortium of higher education institutions, companies, associations, research labs and chambers of commerce, all committed to enhance your Project/Internship experience and to promote innovation in the field.

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το διδακτικό έτος 2014-2015

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και επιλογής υποψηφίων για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εξειδικευμένου στους τομείς του Θεάτρου – Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το διδακτικό έτος 2014-2015

Αναζήτηση εργασίας

Σημασιολογική (semantic) αναζήτηση εργασίας στο ελληνικό διαδίκτυο.

Οδηγίες

Πληκτρολογήστε το επάγγελμα, την περιοχή ή το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση".

Τα αποτελέσματα της αναζήτησης είναι στοχευμένα και προέρχονται από ελληνικούς δικτυακούς τόπους με αντικείμενο την αγορά εργασίας.

Προβολή
Δ.Α.ΣΤΑ Δ.Π.Θ. Mobile App
Android app on Google Play Download on the App Store
Όλες οι πληροφορίες των δικτυακών τόπων της Δομής Απασχόλησης είναι διαθέσιμες στην οθόνη του κινητού σας κάνοντας χρήση της εφαρμογής αυτής.
Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας και θα λαμβάνετε περιοδικά το Δελτίο Τύπου της Ραδιοφωνικής Εκπομπής "Διασυνδεθείτε".

Παρακαλώ, όσοι διαθέτετε λογαριασμό e-mail του Δ.Π.Θ μην τον χρησιμοποιείτε για την εγγραφή σας στο newsletter της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Δ.Π.Θ.

Κοινωνικά Δίκτυα
Facebook
Linkedin
Twitter
Google Plus
Mixcloud
Live Support

LiveZilla Live Help Software

Επικοινωνήστε μαζί μας ζωντανά!

Σχόλια
Αναζήτηση
WWW
career.duth.gr
Ερωτήματα

Για οποιοδήποτε ερώτημά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Διασύνδεσης, συμπληρώνοντας τη φόρμα υποβολής ερωτημάτων.

Εκπομπή Διασυνδεθείτε

Η ΔΑΣΤΑ Δ.Π.Θ και το Europe Direct Ξάνθης εκμπέμπουν ραδιοφωνικά κάθε Παρασκευή στις 11:00 με 14:00.
Μηχανή Αναζήτησης Εργασίας


Νέα πρωτότυπη ελληνική μηχανή αναζήτησης εργασίας. Kάνετε μία αναζήτηση εργασίας

Νέο H αναζήτηση εργασίας μέσω του yourse.gr γίνεται πλέον και εσωτερικά στο δικτυακό τόπο του Γραφείου Διασύνδεσης περισσότερα...

Αναζήτηση Πρακτικής Άσκησης
Εσύ πού θα κάνεις πρακτική;

Πόλη:
Φοιτητικό Portal Ξάνθης

ΔημοσκόπησηΒοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι. Συμμετοχή στη δημοσκόπηση του Γραφείου Διασύνδεσης

Who's online
There are currently 1 user and 83 guests online.

Online users

  • dtsitsis